joi, 2 ianuarie 2014

An nou

Am terminat si am inceput, de fapt, anul cu un aluat extraordinar. Un aluat de care m-am "lipit" si pe care sper sa-l invat pana la capat. Formula este de aici, cu mici modificari. Va rog sa ma scuzati pentru calitatea pozelor. Nu ca cele facute cu sapuniera anterioara (definitiv decedata) erau grozave, dar cu asta mica zau ca nu ma prea descurc.
Altfel, ne dorim cu totii un ficat vesel si tolerant si toate cele bune sa se-adune!

7 comentarii:

 1. La multi ani 2014! Iti doresc un an nou plin cu bucurii, sanatate si impliniri pe toate planurile!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc la fel, Paula!

  RăspundețiȘtergere
 3. nu e corect "sapuniera" ci savoniera caci vine din frantuzescul SAVON = sapun!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. mi se pare ca mi-a mai spus cineva intr-un comentariu. poate tot d-voastra. in acelasi registru, v-as sugera sa folositi virgule. eventual, puteti renunta si la semnele de exclamare, puteti incerca sa va gasiti pe undeva simtul umorului :). in alta ordine de idei, eu am o atitudine destul de relaxata, pe blog si in general. am ales eu sa folosesc acest termen, sapuniera. il voi folosi in continuare:).

  RăspundețiȘtergere
 5. daca ti s-a mai zis si o repeti, e bine, esti consecventa :)); ai idei putine dar fixe !!! suna asa de grosolan si spune multe despre tine :D "succesuri" !

  RăspundețiȘtergere
 6. da, sunt consecventa :). ti-as sugera in continuare sa te relaxezi, sa te mai uiti prin DEX si cam atat. nu cred ca avem vreo sansa la dialog :).

  RăspundețiȘtergere
 7. Link/Banner exchange - blog de SEO optimizat permanent. Intra pe
  seoieftin.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere