joi, 26 septembrie 2013

Biscuiti matinali cu gem de prune (I)

Din seria biscuitilor/prajiturelelor pentru ca sa nu se simta singura cafeaua, am combinat ce era prin dulap dupa cum urmeaza: 120 g faina integrala, 30 g tarate de grau, 50 g migdale macinate, 100 g unt de 82% grasime (nu merge cu unt nasol, pe bune :) ),1 lg-ra zahar, 5 lg-uri apa (atata apa mi-a intrat mie, adaugati gradual cate o lingura). Lasat aluatul la frigider macar 30 de minute, intins, decupat dupa plac, umplut, sigilat, copt. Eu am folosit gem de prune la tura asta. De regula, fac biscuti integrali simpli, tot felul de combinatii. Mai nou imi plac mult aluaturile integrale fragede, eventual un mix de faina integrala si tot felul de nuci macinate. Si seminte de in. In cazul asta, am zis sa mai schimb, mai ales ca gemul pe care l-am facut in vara e foarte bun. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu