luni, 31 decembrie 2012

Keep calm.

Nici nu stiam cum sa intitulez postarea, ca nu am chef sa ma formalizez cu la multi ani si din astea. Da, lumea se agita, si ce daca. Va arat numa niste prajituri si painea, buna painea. In rest, si asta care vine o sa fie anul nostru, ca toti de pana acuma :). Reteta de savarine e de la Cristina, bune de tot, si eu nu sunt fana savarine. Foile de crempita, de la Laura Laurentiu, iar fondantul, tot de la Cristina. Nu-i prima data cand le fac pe toate, deci da. Eclerul tuflit e bun la gust, cu crema de mascarpone + lemon curd. Poate-l maschez cu ceva cioco, daca mai am chef. Crempita, insa, ruleaza. 






Mai sunt si altele, gen mancare de mancat, dar s-a cam stins lumina. Pe maine, pe la anu'. :)

4 comentarii:

  1. Sa fie cu noroc, Paula!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!
    Uau...ce de bunataturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani si voua!am cam exagerat runda asta :) nu-i bai, ca ne revenim. numa' sa le gatam :))

      Ștergere