sâmbătă, 28 aprilie 2012

Ce mai face(m cu) sapuniera

Pai, asa carpita si legata cu elastic cum e, inca mai poate. Am o stropitoare miniaturala si tot vreau sa o incadrez si pe ea intr-o poza de nu stiu cand, ei bine, n-am incadrat-o nici de data asta, desi, cu gandul la ea am pornit shooting-ul de mai devreme. Am adunat cam tot ce aveam vechi, sau, ma rog, vintage prin casa. Cateva obiecte sunt chiar vechi, cum e suportul de ochelari si poza, in care se afla si strabunicul meu. Stergarul are si el o varsta, la fel si ceasul. Ochelarii au fost ai mei, in copilarie. Cartea e primita si are si dedicatie :p. Restul obiectelor m-am gandit eu ca s-ar potrivi in poveste. Biscutii sunt proaspeti, sa stiti, la fel si ceaiul. Sa vedem daca mai am loc in albumu' asta lu' picasa ori ba. Sambata faina!

"Mrs. Dalloway said she would buy the flowers herself". Apropos de carte, pe care chiar, neaparat, ar trebui s-o recitesc.

5 comentarii:

 1. faine poze ai facut.
  unul din cazurile rare cand filmul mi-a placut la fel de mult ca si cartea.
  dar pozele ma duceau cu gandul la "undeva, candva", evident de ce :))

  RăspundețiȘtergere
 2. si mie mi-a placut filmul si inca mi se pare cumva nou la fiecare revedere. nu m-am gandit la carte cand am pus toate astea impreuna, am luat-o ca mi s-o parut ca se potriveste, trebuia sa fie si o carte :). dar ce bine ca mi-am adus aminte de ea.

  RăspundețiȘtergere
 3. faine pozele, imi plac :) in special cea in care apar si ochelarii copii

  RăspundețiȘtergere
 4. frumoase pozele,dar nici in gluma nu e corect termenul "sapuniera", si peiorativ si concret se scrie si se citeste SAVONIERA! ( savon in fr inseamna sapun); e de foarte mare prost gust sa spui sapuniera.

  RăspundețiȘtergere
 5. stii cum e, mai glumim si noi :), ce sa facem, prietenii stiu de ce. mie nu mi se pare ca-i de prost gust, deloc, imi asum orice cuvant folosit pe blog. n-as putea sa-mi intitulez aparatul foto savoniera, sincer :))

  RăspundețiȘtergere