miercuri, 18 ianuarie 2012

O idee de gustare - fasole, pasta de masline si gogosari murati

Pe pita semi, de casa. Imi erau toate la-ndemana, am zis sa vad cum merg impreuna. Foarte bine, nu am nimic de reprosat, chiar daca avem pasta peste pasta, practic. Poate sa fie un aperitiv misto. Gogosarii i-am pus cu struguri, cum am vazut la Bogdana. Pasta de masline: 100 g masline (fara samburi, usor sarate - light se cheama la magazin) se pun la robot cu 1 catel de usturoi, 30 g nuca prajita, 30 g unt, o lg-ta ulei de masline si una de zeama de lamaie, un praf de sare si unu' de piper. Se macina pana la consistenta dorita, mai pastoasa sau mai grunjoasa si se amesteca apoi cu juma' de ceapa tocata cat mai fin, data cu sare in prealabil ca sa-si mai lase amareala. Se mai drege de gust, daca-i cazu'. Ideal e sa nu uitati de niste patrunjel proaspat de pus in amestec, eu am uitat sa cumpar. Succes! Ma gandesc sa ma apuc sa gatesc "mancaruri", bune, desigur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu