marți, 15 noiembrie 2011

Prajitura cu ciocolata si dovleac, cu sos caramel

Fac ce fac si tot ajung la blatul asta, de parca n-ar mai fi si altele bune. Nu prea e mare lucru de zis la prajitura asta, se vede din poze ce si cum, cred. Pireul de dovleac e din dovleac copt si pasat, amestecat apoi cu zahar pudra vanilat si scortisoara. Caramelul e acelasi, l-am tot facut, inclusiv sub forma de caramele cu alune. Ocazie cu care tre' sa-ncep sesiunea stomatologica de toamna-iarna. Numa' bine!





6 comentarii:

  1. Immm ce culori superbe, si cum curge caramelul pe bucata aia de praji.Minunata.
    Sa ai o zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie-mi place ce-a iesit, imi pare bine ca m-am gandit la dovleac :) multumesc la fel, zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. interesanta prajiturica.salivez cu drag si spor.pup

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca este un deliciu!
    Te-am adaugat in listuta mea de blogroll, ca sa te pot urmari mai bine. Daca iti face placere, viziteaza si blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. e de incercat prajitura, se face si iute. am mai fost pe la tine, te-am tinut minte, sigur ca mai trec :)

    RăspundețiȘtergere