joi, 3 noiembrie 2011

Cartofi cu dovleac si ceapa la cuptor

Nu e nimic deosebit, dar e gustos, de toamna. Cartofii feliati subtirel, ceapa la fel, dovleacul curatat si taiat cuburi. Puse legumele in tava pe hartie de copt, date cu sare, piper, stropite cu ulei si zeama de lamaie. Lasate la cuptor, la foc mare, pana se rumenesc. Si cam atat. Desigur, se poate imbunatati dupa pofta si idei. 

4 comentarii:

  1. si noi papam asa ceva , dar mai punem si ceva afumatura in tava ;) .... oricum , sunt deliciosi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, imi place si mie cu afumatura, dar uneori mai las si fara. sunt buni oricum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac cartofii (mai ales copti). Imi place sa adaug putina branza telemea rasa pe razatoare si... am mancarea preferata :-) Atat de bine arata ceea ce ai pregatit incat ma bate gandul sa ma duc sa cumpar dovleac si sa pregatesc cartofii dupa sugestia ta. Foarte frumoasa si poza. Iti doresc un sfarsit de saptamana frumos si mult spor in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie-mi plac cartofii, aproape oricum :) aveam prejudecata ca dovleacul merge bine doar in deserturi, dar a mers excelent si aici. chiar vreau sa repet cu ceva carnita, cum zice si Cat. multumesc la fel, weekend bun!

    RăspundețiȘtergere