duminică, 23 octombrie 2011

Mic dejun duminical

De acum vreo 20 de minute, cu ce s-a gasit in frigider. Omleta dintr-un ou, tip clatita, adica foaie subtire. Omleta unsa cu branza topita, apoi strat de pasta de linte si rulata, cu carnatul semiafumat de rigoare la mijloc. Pe care l-am rumenit vag, a ramas cam crud in interior, nu-i bai. Pe langa, rosii si bagheta. Rulou de genul asta am mai facut, da bine ca gustare rece. Mie mi se pare cam retro, asa, dar te chiar salveaza daca ai musafiri si nu mai sti ce aperitiv sa incropesti. Se poate umple in fel si chip, se face usor, ideea e sa fie facut din timp, ca sa poata sta la frigider, invelit in folie de plastic. Se feliaza foarte frumos si arata simpatic, daca puneti legume colorate in interior, gen ardei, cozi de ceapa verde, ridichi, morcovi, etc., dupa imaginatie. Ce se vede in poza e ruloul feliat imediat, dar e mai bine sa fie consumat rece, de la frigider. Si in omleta se poate pune verdeata proaspata, tocata fin. 


8 comentarii:

  1. fain arata.eu nu stiu cum fac dar mereu sar peste micul dejun.cafeaua mi se pare suficient de "consistenta".pupici si o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. e, pai a fost Duminica, altfel nici eu nu am masa asta fixa, tot cu cafeaua :) saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. bun, bun, as manca ce e in farfuria aia chiar acum :)

    RăspundețiȘtergere
  4. stii cum e, asta incropite in graba sunt de cele mai multe ori cele mai bune :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da, sa stii, le poti chiar nimeri mai bine decat daca stai si scormonesti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac "amestecaturile " dimineata.
    Cel mai bine din resturi . :)

    RăspundețiȘtergere