marți, 7 iunie 2011

Mamaliga cu usturoi verde si legume la grill

O alta combinatie de vara, as zice, usoara si sanatoasa. Nu stiu de ce, dar in perioada asta nu am pofta de carne. Pur si simplu. E usor ciudat, pentru ca o zi, doua, mai mergea fara, dar o saptamana sau mai mult, nu. Nu-mi explic de ce, nici nu ma stradui foarte tare, e misto asa.

La mamaliga asta am adaugat usturoi verde maruntit si smantana, ca sa devina mai cremoasa. Am facut o salata din dovlecei si ceapa la gratar, cu zeama de lamaie si ulei de masline, sare, piper si putina menta. Botului de mamaliga i-am facut mot din iaurt usor Nutriday, amestecat cu telemea de oaie. Bun de tot! Daca ar mai fi fost, as fi amestecat si niste leurda in salata de legume grillate. Ii cam simt lipsa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu