marți, 5 aprilie 2011

Omleta cu leurda si branza de oaie

O combinatie misto, cum altfel? Am batut un ou cu o lingura de lapte si putin piper, am adaugat o tzar' de branza rasa, am amestecat si turnat amestecul in tigaia incinsa, sa se rumeneasca-n unt si ulei. Am asezat frunzele de leurda pe toata suprafata omletei (ea bolborosind usor in tigaie, desigur) si-am impaturit-o. O fost buna si putina, deci spargeti mai multe oua.


2 comentarii:

  1. ce buna idee! ieri am luat si eu din piata leurda si am mancat intr-o salata, pentru prima oara in viata mea, si am zis ca o sa continuam.asa ca tocmai eram in cautare de idei de folosit frunza asta cat mai putin tratata termic. notat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Liana, cam asta incerc si eu sa fac, sa o coc/gatesc cat mai putin, ca-si pierde aroma. dar sincer, nu prea mai stiu cum :). poate la cuptor, o caserola cu oua, rosii, branza, ceva mezel bun, lasate sa se coaca frumos. sper sa nu uit sa-ncerc :)

    RăspundețiȘtergere