joi, 21 aprilie 2011

Bezele

Le-am facut de nevoie si cam la repezeala, in sensul ca n-am avut pregatit mai nimic sa le aromez sau sa le dau vreo fata anume. Doar niste samburi de nuca, cacao si putina nucsoara, iar pe astea imbunatatite nici n-am apucat sa le pozez. Mi-ar fi placut sa le pot face mentolate; probabil data viitoare. Am folosit poshul cel vechi, cu optiuni de decorarare reduse, deoarece nu mai am toate varfurile. Intre timp, m-am up-gradat.

Metoda e a Delicioasei (adaptata la 6 albusuri), eu insa am renuntat la faina de malai si la otet (am pus zeama de lamaie in loc) si le-am copt la 140 de grade. Am gasit tot felul de variante de temperatura pentru copt bezele, printre care si asta. Le-am grabit putin. Cam 35-40 de minute au stat la cuptor, au iesit usor rumene, dupa cum se vede. Le-am mancat in 2 zile, desi planuisem sa mai donez din ele, ca au fost cam multe. Mie mi-au placut intotdeauna bezelele, asa ca se explica. 



Si, cum ma tot asigura cineva pe feisbuc, buburuza/blidu'/morcovu' face totul ;). Ca sa vezi cat is de importante detaliile, mai draga. Oare cum ar fi sa nu mai incropesc la repezeala, cu ce am la-ndemana, pozele astea? Iti dai seama cum as scoate detaliile in evidenta? Ar fi misto, pacat ca n-am spatiu sa-mi ordonez jucariile. Si daca n-ar fi sapuniera asa zdruncinata sau daca s-ar transforma cu totul ... Nu glumesc, detaliile-s importante. 

5 comentarii: