vineri, 11 martie 2011

Salata cu broccoli, ceapa, morcovi si ardei

O salata predominant verde, cu ceva pete de portocaliu, rosu si un pic de violet. Neasteptat de buna, mie broccoli imi place mai mult crud, ca de altfel si conopida. 

So, am folosit: buchetele de broccoli, ceapa verde, ceapa rosie, morcovi, ardei, patrunjel si usturoi tocate marunt. Am stropit cu zeama de lamaie si ulei de masline, sarat, piperat si atat. 

2 comentarii:

  1. Oh, splendida salata! Si mie imi place brocoli crud, ca si conopida, in salate. Am si incercat doua variante si am fost surprinsa de cat de buna este o astfel de salata. N-am facut insa combinatia asta, dar o voi face, pentru ca sunt un fan inrait al salatelor. Dovada? Am numai pe blog 55 de retete de salata!

    RăspundețiȘtergere
  2. exact, e foarte bun broccoli crud in salata, la fel si conopida, eu mai am obiceiul s-o rontai doar cu sare. am vazut ca esti fan salate, partea foarte misto e ca-ti lasa loc de multa creativitate si sanatate, de ce nu:)

    RăspundețiȘtergere