luni, 21 martie 2011

Ciorba de pui (de casa) cu broccoli

Mi-a placut foarte mult ciorba asta (similara cu cea de aici), mi s-a parut cea mai reusita din ultima vreme, probabil datorita puiului fiert incet si a combinatiei de legume. Am avut un pui intreg, caruia i-a cam luat ceva vreme sa fiarba, dar a meritat, pentru ca a iesit o supa incredibil de gustoasa. Am mai folosit ceapa, radacinoase, ardei kapia, usturoi maruntit si broccoli, adaugat neaparat la final, plus verdeata proaspata (patrunjel) si ierburi uscate (amestec de leustean, telina, marar). Buchetelele de broccoli se vor inmuia in ciorba, dar pe mine nu m-a deranjat prea tare. La ciorba asta s-au potrivit excelent. De acrit, tot cu zeama de lamaie am acrit-o. Am pastrat toata grasimea lasata de pui, si a fost ceva. Grasimea obtinuta de la puiul de casa nu se arunca, parerea mea. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu