vineri, 4 februarie 2011

Pateu de pui

Am facut ficatei de pui cu legume: cu praz, ardei, morocovi si, desigur, usturoi si verdeata. Si ceva vin alb. Era o perioada acum cativa ani in care mancam frecvent pateu de casa, cum se termina, cum faceam altul. Pana m-am saturat de ficati, bag sama, alt motiv nu stiu sa fi avut. Apoi am cam uitat de pateul asta. L-am tot vazut pe bloguri in tot felul de variante, mi-am adus aminte, asa ca mi-am facut si eu, desigur, pateu. Adica am luat o parte din ficatei, o parte din legume si o tzar' de zeama din oala cu pricina si le-am pasat bine de tot. La pasta asta am mai adaugat si vreo doua lingurite bune de avocado cremos (pasat), ca nu aveam unt in casa. Si e mai sanatos asa. Foaaarte bun pateul de casa, cred ca o sa-l intind mai des pe pita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu