luni, 14 februarie 2011

Pasta de sardine rapida si usoara

Asta nu-i reteta, e din intamplare si pentru ca mi-a placut mie. Am facut un mujdei turbat saptamana trecuta, ca nu ma lasa raceala. Am pus la robot nu mai stiu cati catei de usturoi (cam juma' de maciulie) cu sare, zeama de lamaie si ulei de masline si i-am ametit pana a iesit un mujdei grosut si raaau, raaaau de tot. La pasta asta am mai adaugat si o legatura de patrunjel tocat. Am mancat cat am mancat, numai ca nu mi-a cazut prea bine, asa, intins pe diverse. Drept urmare, l-am amalgamat cu niste sardine, pasate rapid cu furculita, merge usor si asa. Mi-o placut tare mult si mi-o cazut bine, cu pita neagra de casa. Ce se vede in poza e aproape reconstituire, in sensul ca mi-a fost lene sa mai fac mujdeiul ala, ca oricum tocasem usturoi si patrunjel pentru fasole. Le-am amestecat numai cu pestele pasat (tot cu furculita), cu ulei, zeama de lamaie si sare. Poate fi un aperitiv chiar fain, va ganditi voi ce si cum. Mie mi-ar placea sa umplu niste oua cu amestecul asta si sa faramitez deasupra galbenusul, ca e bun si el. Si sa fac un mot de crema de avocado, de exemplu. 

Ideea e ca e mult mai bun daca amestecati pestele cu mujdeiul ala, atata numa' am vrut sa zic. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu