luni, 21 februarie 2011

Pasta de avocado cu branza dulce si sarata si turte coapte pe gratar

Combinatia e misto, depinde insa de ce branza folositi si de avocado, care trebuie sa fie copt. Al meu a fost crud. 

Nu-i nimic greu, treaba o face robotul, in care punem: un avocado, branza dulce si branza sarata, dupa plac si dupa gust, condimente asemenea si usturoi. Eu am folosit branza de oaie de la un domn cioban, o branza ceva mai iute si destul de sarata. As sugera sa fie feta, ca-i cremoasa si oarecum neutra, chiar o sa incerc in curand combinatia si vin cu rezultatul. Am pus o cutie de branza dulce, 300 si ceva de grame (se poate si mai putina, depinde ce vreti sa obtineti), iar sarata, chiar dupa gust. Am mancat cu un soi de tortillas, adica niste turte coapte pe gratar, facute dupa reteta lui Adi Hadean. Am pus si 100 g faina de malai la aluat, am zis sa vad cum iasa. Nu stiu daca au iesit cum trebuia, le-am intins in foaie destul de subtire, au fost crocantele. In principiu, cam asa le si vroiam. Data viitoare le fac doar cu faina alba.

De repetat, ambele insa cu modificari: mai putina branza dulce, feta in loc de alt soi de branza sarata, ceapa verde/leurda (tocate, adaugate la final) si poate samburi de floarea soarelui (macinati). Ma-ntreb daca ar mege si cu pasta de susan, de ce nu?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu