vineri, 7 ianuarie 2011

Crema de branza cu ardei

Crema asta de branza se incadreaza la "hai totusi sa mai golim frigiderul", in sensul ca mi-au mai ramas tot felul de produse cumparate pentru revelion si na, sa nu expire. E un aperitiv destul de clasic, pentru care am combinat: branza feta, mascarpone si iaurt, plus boia de ardei dulce-iute, foarte putina pasta de ardei dulce si ardei rosu tocat marunt. Eu am facut o crema destul de fluida, dozati ingredientele in functie de ce vreti sa obtineti. Am mixat initial feta cu mascarpone, pasta de ardei si boiaua, apoi am adaugat iaurtul si ardeiul. M-am gandit ca merge cu castraveti proaspeti si carnat afumat de casa, eventual toate asezate pe tartine sau biscuiti. Am rasnit si niste piper deasupra. As sugera sa nu subtiati prea tare crema, eu am facut-o si putin din necesitate, pentru ca mi-a iesit usor sarata in prima faza :). Dar a fost buna, cu aroma pregnanta de ardei, s-a mancat tot borcanul intr-o zi :).



3 comentarii:

  1. La Multi Ani !
    An Nou cu sanatate si numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam mult, la fel si tie!! Da' cine-mi ureaza? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu-i foarte frig la voi, by the way :);). Va tzuc, pe cativa!:))

    RăspundețiȘtergere