luni, 8 noiembrie 2010

Piept de porc la cuptor

O bucata buuuuna de porc indeed, coapta in voia ei, fara graba; condimentata cu multa boia si sare grunjoasa si impanata cu usturoi, infoliata si lasata la frigider 2 zile, ca asa s-a potrivit gateala :). Am dat la cuptor acoperita cu hartie de copt, cu o capatana de usturoi si carnati so-called traditionali, nimic deosebit la ei. By the way, daca stie cineva vreo marca sau vreun loc (in Timi) unde pot gasi carnati ca de casa, let me know, as fi foarte recunoscatoare. Ca tot incercam si nimic deosebit. No, carnea pe mine m-o impresionat, ca se topea in gura la propriu. Si-am ales o bucata faina, echilibrata in slanina si carnita. Am mancat numa' cu pita, usturoi copt si ardei umplut cu varza de la buna. Incercati, macar odata la cateva luni, daca tineti la trup si sanatate, ca se cere. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu